«Ντροπή και αίσχος»: Βανδάλισαν δημοτικό σχολείο μέρα μεσημέρι στην Πάφο - Έσπασαν παράθυρα προκάλεσαν ζημιές

«Ντροπή και αίσχος»: Βανδάλισαν δημοτικό σχολείο μέρα μεσημέρι στην Πάφο - Έσπασαν παράθυρα προκάλεσαν ζημιές

Σε βανδαλισμούς προέβησαν άγνωστοι μέρα μεσημέρι της Κυριακής 7/4/24 στο Θ´Δημοτικό Σχολείο Πάφου «Κουπάτειο» στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Γονέων οι δράστες έριξαν πέτρες, έσπασαν παράθυρα τάξεων και προκάλεσαν ασχημίες και ζημιές σε περιουσία του σχολείου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καταδικάζει το περιστατικό και εκφράζει τη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή του, τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να ληφθούν αποφάσεις για την ασφάλεια των παιδιών.

Οι οργανωμένοι γονείς καλούν όλους τους αρμόδιους φορείς - Σχολική Εφορία, Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας, Υπουργείο Παιδείας, Αστυνομία - να λάβουν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων για αποφυγή και αποτροπή χειρότερων καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Τέτοιες εικόνες μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.

BEST OF TOTHEMAONLINE