ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σοβαρή η οδική σύγκρουση μεταξύ βυτιοφόρου και οχήματος – Παραμένει κλειστός ο δρόμος

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σοβαρή η οδική σύγκρουση μεταξύ βυτιοφόρου και οχήματος – Παραμένει κλειστός ο δρόμος

Σοβαρό φαίνεται να είναι το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (08/04) στο δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας, ενώ ο δρόμος παραμένει ακόμη κλειστός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα συγκρούστηκε με βυτιοφόρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κλειστός παραμένει ο δρόμος όπου σημειώθηκε η σοβαρή τροχαία σύγκρουση, ενώ στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Υπενθυμίζεται ότι, κλειστός είναι από τις 6.30 το πρωί σήμερα Δευτέρα, [08/04], ο δρόμος Παλαιχωρίου – Λευκωσίας, στο τμήμα από Ανάγυια μέχρι και Δευτερά, λόγω οδικής σύγκρουσης. Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, μέσω Δευτεράς και Αναγυιών.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τη Λευκωσία, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου προς Βιομηχανική Περιοχή Εργατών και Ανάγυια – Δευτερά, ενώ οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Παλαιχώρι, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου αριστερά του κυκλικού κόμβου παρά τα ιδιωτικά γήπεδα ποδοσφαίρου και του ιδιωτικού σχολείου, στον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια εξετάσεων, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top