Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Υπόθεση με ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Εντοπίστηκε και συλλαμβάνεται ο Κωστέκογλου!

Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας ο Ντένης Κωστέκογλου και μάλιστα αυτή τη στιγμή η διαδικασία σύλληψής του είναι σε εξέλιξη!

Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής που θήτευσε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, μεταξύ των οποίων, η ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, ήταν ο διευθυντής των εργοληπτικών εταιρειών, που ανήκαν στον 54χρονο Γιώργο Λοή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου στα βιβλία της ΣΠΕ, φάνηκε ότι ο 54χρονος και ο 42χρονος καταζητούμενος επωφελούνταν από δάνεια στα οποία πρωτοφειλέτες ήταν πρόσωπα που δεν είχαν καμία σχέση μαζί τους.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE