Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή με αναπηρία στο Βόλο - Δέχθηκε κλωτσιές και γροθιές

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή με αναπηρία στο Βόλο - Δέχθηκε κλωτσιές και γροθιές

Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού απασχολεί τη μαθητική κοινότητα, αλλά και τις τοπικές αρχές του Βόλου. Αυτή τη φορά, μαθητής Γενικού Λυκείου πηδώντας από τα κάγκελα ΕΠΑΛ, εισέβαλε στο σχολείο και έδειρε μαθητή με αναπηρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση ήταν άγρια, καθώς ο μαθητής που επιτέθηκε στον άλλον τον έριξε κάτω και να τον κλωτσούσε κατ’ επανάληψη, για άγνωστο λόγο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τον μαθητή του ΓΕΛ έπιασαν οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί, όμως αυτός ξέφυγε, πήδηξε και πάλι τα κάγκελα και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, ο μαθητής αναγνωρίστηκε από άλλους μαθητές του ΕΠΑΛ.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Βόλου ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης, το περιστατικό συνέβη στο 3ο ΕΠΑΛ σήμερα το πρωί.

Η διευθύντρια του σχολείου κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, στο Νότιο Πήλιο, που κατήγγειλε πατέρας 15χρονου μαθητή σε βάρος του γιου του, στη διάρκεια σχολικής εκδρομής, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις συμμαθητές του, οι οποίοι, νωρίτερα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, αφού προηγουμένως παραπέμφθηκαν σε τακτική δίκη.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.