Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή με αναπηρία στο Βόλο - Δέχθηκε κλωτσιές και γροθιές

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή με αναπηρία στο Βόλο - Δέχθηκε κλωτσιές και γροθιές

Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού απασχολεί τη μαθητική κοινότητα, αλλά και τις τοπικές αρχές του Βόλου. Αυτή τη φορά, μαθητής Γενικού Λυκείου πηδώντας από τα κάγκελα ΕΠΑΛ, εισέβαλε στο σχολείο και έδειρε μαθητή με αναπηρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση ήταν άγρια, καθώς ο μαθητής που επιτέθηκε στον άλλον τον έριξε κάτω και να τον κλωτσούσε κατ’ επανάληψη, για άγνωστο λόγο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τον μαθητή του ΓΕΛ έπιασαν οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί, όμως αυτός ξέφυγε, πήδηξε και πάλι τα κάγκελα και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, ο μαθητής αναγνωρίστηκε από άλλους μαθητές του ΕΠΑΛ.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Βόλου ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης, το περιστατικό συνέβη στο 3ο ΕΠΑΛ σήμερα το πρωί.

Η διευθύντρια του σχολείου κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, στο Νότιο Πήλιο, που κατήγγειλε πατέρας 15χρονου μαθητή σε βάρος του γιου του, στη διάρκεια σχολικής εκδρομής, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις συμμαθητές του, οι οποίοι, νωρίτερα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, αφού προηγουμένως παραπέμφθηκαν σε τακτική δίκη.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE