Και τρίτο πρόσωπο με χειροπέδες για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λάρνακα

Και τρίτο πρόσωπο με χειροπέδες για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λάρνακα

Σε τρίτη σύλληψη, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λάρνακα. 

Πρόκειται για 25χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του 25χρονου είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, σχετικά με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση τελούν υπό οκταήμερη κράτηση 19χρονος και 54χρονη, που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο, μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το βράδυ της 6ης Απριλίου, όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 19χρονου, μικρή ποσότητα κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 19χρονου, όπου στην παρουσία του ιδίου αλλά και της 54χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους δύο κιλών και 623 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών και 733 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE