Γενικός Εισαγγελέας: «Αναμένονται εξελίξεις για τη Μονή Αββακούμ - Δόθηκαν οδηγίες»

Γενικός Εισαγγελέας: «Αναμένονται εξελίξεις για τη Μονή Αββακούμ - Δόθηκαν οδηγίες»

Δόθηκαν οδηγίες στην τελευταία συνάντηση στις ομάδες που ερευνούν την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ και αναμένεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ τη Δευτέρα ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης. 

Ο κ. Σαββίδης απαντούσε σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα μετά από διάλεξη που έδωσε σε τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση Αββακούμ, απάντησε ότι είναι γνωστόν ότι την περασμένη βδομάδα συγκάλεσε σύσκεψη όλων των ομάδων που διερευνούν τις διάφορες πτυχές της υπόθεσης αυτής.

Πρόσθεσε ότι «επρόκειτο για μια μακρά σύσκεψη, πέραν των τριών ωρών, στην οποία η κάθε ομάδα εξήγησε τόσο στον ίδιο, όσο και στο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη, την πορεία των ανακρίσεων και για το ποιες είναι οι υποθέσεις οι οποίες εξετάζουν», σημειώνοντας ότι δόθηκαν στον ίδιο και διάφορα σημειώματα.

Ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι δόθηκαν κάποιες οδηγίες στα πλαίσια της συζήτησης σημειώνοντας ότι «αναμένω ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις οπότε και θα συγκαλέσουμε ξανά νέα σύσκεψη για να δούμε πως προχωρά το θέμα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE