ΠΑΡΑ-THEMA

Αποφεύγει η κυβέρνηση να απαντήσει για την πρόταση Γκουτέρες

Αποφεύγει η κυβέρνηση να απαντήσει για την πρόταση Γκουτέρες

Κλειστά εξακολουθεί να κρατά τα χαρτιά της η κυβέρνηση αναφορικά με την πρόταση Γκουτέρες την οποία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωνε ότι ο ίδιος την είχε αποδεχθεί.

Ερωτηθείς από το Themaonline ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αν η πρόταση του ΓΓ των ΗΕ είναι επί της ουσίας ή επί της διαδικασίας, είπε ότι «πολλές φορές η διαδικασία είναι συνδεδεμένη με την ουσία και η ουσία είναι συνδεδεμένη με τη διαδικασία».

Επανέλαβε ότι σε αυτό το σημείο δεν είναι ωφέλιμο να συνεχίσουμε αυτή τη δημόσια συζήτηση. Εκείνο το οποίο έχει σημασία είπε, είναι ότι ο Γενικός Γραμματέας παραμένει προσηλωμένος σε αυτή την προσπάθεια και αυτό το αποδεικνύει και μέσα από τον διορισμό της κας Ολγκίν ως προσωπικής του απεσταλμένης.
Όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες, η πρόταση του ΓΓ των ΗΕ αφορούσε σε μια τριμερή συνάντηση, για την οποία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε αναφερθεί αρκετές φορές.

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top