Αύξηση 10% των προς πώληση κατοικιών στα κατεχόμενα

Αύξηση 10% των προς πώληση κατοικιών στα κατεχόμενα

Στα τέλη Μαρτίου, ο αριθμός των κατοικιών προς πώληση στα κατεχόμενα αυξήθηκε κατά 2,96% σε σχέση με τον Φεβρουάριο και κατά 10,92% σε σχέση με την αρχή του έτους, με περισσότερα από 21.000 σπίτια να περιμένουν αγοραστές.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Αβρούπα επικαλείται σήμερα άρθρο της τ/κ ιστοσελίδας Gıynık. Ο αριθμός των κατοικιών προς πώληση, ο οποίος ήταν 19.251 στο τέλος Δεκεμβρίου 2023, έφτασε τις 19.592 στο τέλος Ιανουαρίου, 20.526 στο τέλος Φεβρουαρίου και 21.133 τον Μάρτιο.

Με την προσθήκη του αριθμού των ημιτελών κατασκευών, των εγκαταλελειμμένων κτιρίων και των ολοκληρωμένων κτιρίων προς πώληση, ο αριθμός όλων των προς πώληση στην αγορά ανέρχεται σε 21.354, προστίθεται. Μέσα σε δύο μήνες, ο αριθμός των ακινήτων προς πώληση αυξήθηκε από 20.000 σε 21.000.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για κατασκευές που χτίζονται για να σφετεριστούν τις ελληνοκυπριακές περιουσίες και «δεν μπορούν να αναλυθούν ως υγιής οικονομία. Ο κατασκευαστικός τομέας έχει γίνει συνώνυμο της κλοπής».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE