Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες με τον Πρόεδρο της Τουρκίας ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για την εορτή του Ραμαζανιού και τον ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι οι δύο άνδρες «αξιολόγησαν την συνάντηση». Ο Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε κάθε καλό στον Τατάρ, τους Τουρκοκύπριους και όλο τον μουσουλμανικό κόσμο για το Ραμαζάνι.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ για το Ραμαζάνι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE