Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τατάρ: Ενημέρωσε τον Ερντογάν για τη συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες με τον Πρόεδρο της Τουρκίας ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για την εορτή του Ραμαζανιού και τον ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι οι δύο άνδρες «αξιολόγησαν την συνάντηση». Ο Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε κάθε καλό στον Τατάρ, τους Τουρκοκύπριους και όλο τον μουσουλμανικό κόσμο για το Ραμαζάνι.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ για το Ραμαζάνι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE