ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Μαυρογιάννης στο Podcast του «T»: «Ήξερα ποιος είναι ο Ν. Χριστοδουλίδης και την ανεπάρκειά του» - Το ΑΚΕΛ και το «λάθος» Αναστασιάδη

Α. Μαυρογιάννης στο Podcast του «T»: «Ήξερα ποιος είναι ο Ν. Χριστοδουλίδης και την ανεπάρκειά του» - Το ΑΚΕΛ και το «λάθος» Αναστασιάδη

Έναν χρόνο μετα τις προεδρικές εκλογές ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά στο Podcast του ThemaOnline και την Έλενα Γεωργίου για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, απαντά στο ποια είναι σήμερα η σχέση του με το ΑΚΕΛ, τα μηνύματα που λαμβάνει από τους πολίτες και τί είναι αυτό που τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Δίνει παράλληλα την άποψή του για τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τονίζει το μεγαλύτερο λάθος του Νίκου Αναστασιάδη. Μάθετε τι αποκαλύπτει σε σχέση με την πρόσφατη πρόταση Γκουτέρες.

«Δεν υπέγραψα κανένα έγγραφο με το ΑΚΕΛ»

Οι συγκλίσεις με το ΑΚΕΛ είχαν να κάνουν με το όραμα για τον τόπο μας. Δεν μπήκαν ποτέ σε παζάρια και είναι προς τιμήν τους. Πίστεψαν ότι η υποψηφιότητά μου, μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα στον τόπο.

«Ήξερα ποιος είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης»

Ίσως ένας από τους κύριους λόγους που δέχτηκα να είμαι υποψήφιος είναι γιατί ήξερα ποιος είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης και την ανεπάρκειά του. Λυπάμαι που το λέω. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

«Ο Νίκος Αναστασιάδης κακώς έκανε λόγο για δύο κράτη»

Ο Νίκος Αναστασιάδης κακώς στις 5/7 του 2017 συνάντησε τον κ. Τσαβούσογλου και του μίλησε για δύο κράτη. Πολύ κακώς, λαμβάνοντας υπόψη ότι την επομένη θα ερχόταν στο Κραν Μοντανά ο ΓΓ των ΗΕ.

Αυτή είναι η περίφημη πρόταση Γκουτέρες στον ΠτΔ

Ο ΓΓ των ΗΕ όταν συνάντησε τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, του είπε ότι τα περιθώρια δεν είναι μεγάλα, αλλά «αν συμφωνείτε και εσείς και ο Τατάρ, ευχαρίστως να οργανώσω μία τριμερή συνάντηση».

Δείτε το podcast εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top