Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, θα κλείσει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Καλούνται οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Πάφο, να χρησιμοποιούν τις εξόδους Κόλπου Πισσουρίου ή Πέτρας του Ρωμιού.

Νεότερη ενημέρωση (16:12): Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο, ο οποίος ήταν κλειστός για την κυκλοφορία λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE