Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα - Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, θα κλείσει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Καλούνται οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Πάφο, να χρησιμοποιούν τις εξόδους Κόλπου Πισσουρίου ή Πέτρας του Ρωμιού.

Νεότερη ενημέρωση (16:12): Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο, ο οποίος ήταν κλειστός για την κυκλοφορία λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.