ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: Νεκρά πέντε μέλη οικογένειας - Έπεσαν σε μολυσμένο πηγάδι για να σώσουν μία γάτα

Ινδία: Νεκρά πέντε μέλη οικογένειας - Έπεσαν σε μολυσμένο πηγάδι για να σώσουν μία γάτα

Σ' ένα τεράστιο μολυσμένο πηγάδι έπεσαν πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας στην Ινδία προκειμένου να σώσουν μία γάτα, ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Στη ριψοκίνδυνη προσπάθειά τους να σώσουν το ζώο, βρήκαν και οι πέντε τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι άνδρες της οικογένειας Kale έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τρίτης αφού έπεσαν ο ένας μετά τον άλλο σ' ένα πηγάδι στο χωριό Wadki της Μαχαράστρα της Ινδίας που χρησιμοποιούνταν ως λάκκος βιολογικών αποβλήτων.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γάτα είχε πέσει στο τεράστιο πηγάδι γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, ενώ οι άνδρες της οικογένειας αποφάσισαν να κατέβουν στο μολυσμένο πηγάδι προκειμένου να σώσουν το αιλουροειδές.

Ένα από τα μέλη της οικογένειας μπήκε πρώτα στο πηγάδι πριν ακολουθήσουν άλλα τέσσερα μα τελικά όλοι τους παγιδεύτηκαν, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Νεκροί είναι ο 65χρονος Manik Kale, ο 36χρονος γιος του Sandeep, ο 53χρονος Anil Kale, ο 28χρονος γιος του Anil και ο 36χρονος συγγενής τους Babasaheb Gaikwad.

Σε δήλωσή του, ο Dhananjay Jadhav, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας της Νεβάσα, υποστήριξε ότι «μια ομάδα διάσωσης ανέσυρε τα πέντε πτώματα στο εγκαταλελειμμένο πηγάδι όπου έπεσε μια γάτα».

Πάντως, αφού κατέβηκαν τα πέντε μέλη της οικογένειας Kale στον λάκκο, ένας έκτος άνδρας που επιχείρησε να σώσει τους άλλους, επέζησε ως εκ θαύματος.

«Το έκτο άτομο, που προσπάθησε να σώσει τους άλλους, μπήκε στο πηγάδι με ένα σχοινί δεμένο στη μέση του και επέζησε», πρόσθεσε η αστυνομία επισημαίνοντας ότι επειδή τραυματίστηκε, διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top