Στο «πόδι» περιοχή στη Λεμεσό μετά από ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στο «πόδι» περιοχή στη Λεμεσό μετά από ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο από έκρηξη που συντάραξε τα ξημερώματα περιοχή που βρίσκεται στα Πολεμίδια της Λεμεσού. Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία για έρευνες και ανακρίσεις.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στόχος των βομβιστών ήταν αυτοκίνητο που ανήκει σε 30χρονο, το οποίο χρησιμοποιούσε τις τελευταίες μέρες, 34χρονος συγγενής του. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι όπου διαμένουν ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός του.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος. Από την έκρηξη το αυτοκίνητο, τύπου Pajero, άγνωστης ακόμη αξίας, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις, για εντοπισμό στοιχείων και τεκμηρίων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.