ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη συσκεψη εξετάστηκαν όλοι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την οικονομία και οι τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξουν μεγαλύτερες επιπτώσεις από μια ενδεχομένη κλιμάκωση της κρίσης.
Αναλλάγησαν απόψεις για το σχεδιασμό και τις προληπτικές δράσεις στις οποίες μπορεί να προχωρήσει το Υπουργείο Οικονομικών σε περίπτωση που χρειαστεί.
Όπως διαπιστώθηκε στη σύσκεψη, για την ώρα δεν διαφαίνονται οποιοιδήποτε κίνδυνοι για την κυπριακή οικονομία.
Το Υπουργείο Οικονομικών θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμο, αν χρειαστεί, για τις αναγκαίες ενέργειες και τη λήψη μέτρων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




