Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ με αφορμή την κρίση στη Μέση Ανατολή

Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ με αφορμή την κρίση στη Μέση Ανατολή

Υπό το φως των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου, ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Μάκης Κεραυνός, συγκάλεσε σήμερα το πρωί, έκτακτη υπηρεσιακή σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών όπου ανασκοπήθηκαν οι εξελίξεις και οι όποιες τυχόν επιπτώσεις στην οικονομία.

Κατά τη συσκεψη εξετάστηκαν όλοι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την οικονομία και οι τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξουν μεγαλύτερες επιπτώσεις από μια ενδεχομένη κλιμάκωση της κρίσης.

Αναλλάγησαν απόψεις για το σχεδιασμό και τις προληπτικές δράσεις στις οποίες μπορεί να προχωρήσει το Υπουργείο Οικονομικών σε περίπτωση που χρειαστεί.

Όπως διαπιστώθηκε στη σύσκεψη, για την ώρα δεν διαφαίνονται οποιοιδήποτε κίνδυνοι για την κυπριακή οικονομία.

Το Υπουργείο Οικονομικών θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμο, αν χρειαστεί, για τις αναγκαίες ενέργειες και τη λήψη μέτρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE