Υπ. Γεωργίας: Τις επόμενες ημέρες η συνάντηση υπό τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Υπ. Γεωργίας: Τις επόμενες ημέρες η συνάντηση υπό τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του χαλλουμιού, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, μετά το τέλος της συνάντησής της με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας, Virginijus Sinkevičius, το πρωί της Δευτέρας, στο Υπουργείο Γεωργίας.

Σε ερώτηση αν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τους αγελαδοτρόφους και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του χαλλουμιού, η Υπουργός Γεωργίας απάντησε θετικά, σημειώνοντας ότι αυτή θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όπως έχει ανακοινωθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE