Έκρηξη από βόμβα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον Βόλο - Δείτε φωτογραφίες

Έκρηξη από βόμβα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον Βόλο - Δείτε φωτογραφίες

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις 11.30 έξω από το νυχτερινό κέντρο “Πρεμιέρα” στην οδό Παγασών στον Βόλο.

Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο Premiera full of live, το οποίο ήταν κλειστό.

Το κέντρο μόλις 15 ώρες πριν λειτουργούσε κανονικά παρουσία πλήθους πελατών. Πυροτεχνουργοί από τη Λάρισα έχουν κληθεί και ερευνούν τις αιτίες της έκρηξης, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν την γύρω περιοχή για συλλογή στοιχείων. Θα εξεταστεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σοβαρές υλικές ζημιές έχουν υποστεί τα καταστήματα, τα σπίτια και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε μικρή ακτίνα από το νυχτερινό κέντρο Premiera full of live.

Το TheNewspaper.gr, κατέγραψε τις ζημιές που υπέστησαν επιχειρήσεις που γειτνιάζουν με το μαγαζί. Βιτρίνες έχουν σπάσει από το έντονο ωστικό κύμα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο θόρυβος της έκρηξης ακούστηκε σε ολόκληρο τον Βόλο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE