LIKE ONLINE

Δεν θα πιστέψετε γιατί έγινε viral η αγγελία σπιτονοικοκύρη στην Ελλάδα - «Με κάνατε να θέλω να το νοικιάσω, και ας μην το χρειάζομαι»

Δεν θα πιστέψετε γιατί έγινε viral η αγγελία σπιτονοικοκύρη στην Ελλάδα - «Με κάνατε να θέλω να το νοικιάσω, και ας μην το χρειάζομαι»

Μία αγγελία για ενοικίαση σπιτιού στη Βούλα έγινε viral στην ομάδα «Το Forum των 3Β» στο Facebook, καθώς ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος στη περιοχή των Νοτίων Προαστίων φαίνεται ότι νοικιάζει τον χώρο σε κανονικές για την εποχή τιμές και δεν κάνει καμία απολύτως διάκριση.

Σύμφωνα με το noupou.gr, ο ίδιος αναφέρει στην αγγελία του πως αναζητά γονείς με παιδιά ή εφήβους, νέα ζευγάρια που θέλουν να καλούν στο σπίτι τους φίλους, παθιασμένους μηχανόβιους ή ιδιοκτήτες κατοικιδίων που έχουν δεχτεί απόρριψη από αλλού – χαρακτηριστικά που πολλοί σήμερα κοιτούν να αποφύγουν ως προς τους υποψήφιους ενοικιαστές τους.

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που η συγκεκριμένη αγγελία απέσπασε εκατοντάδες θετικά σχόλια και έκανε ακόμη και όσους δεν βρίσκονται σε αναζήτηση σπιτιού να μπουν στον πειρασμό... «Κύριε μου, με κάνετε να θέλω να το νοικιάζω, και ας μην το χρειάζομαι!! Είστε καταπληκτικός! Εύγε, και τυχερός οποίος το νοικιάσει!», είναι ένα από τα πολλά σχόλια.

Ολόκληρη η αγγελία:

«Αγαπητοί φίλοι, μετά από λίγα χρόνια που είχα ανεβάσει ποστ ότι ενοικιάζω το διαμέρισμά μου στη Βούλα – και παρά την αμφιβολία ότι θα είχε ανταπόκριση – η εξαιρετική οικογένεια, που έμενε μέχρι πρότινος εδω, δυστυχώς πρέπει να μετακομίσει. Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας, πλησίον της Πλ. Ελευθερίας και 300 μέτρα απο το Στεργίου σε ήσυχο δρόμο.

 Είναι στα 80 τμ + 20 τμ βεράντα με 2 κρεβατοκάμαρες και 1 μπάνιο με πολύ ευρύχωρη κουζίνα και κοιτάζει νοτιά. Είναι διαμέρισμα 1ου ορόφου, σε μονοκατοικία με όλα τα κουφώματα απο αλουμίνιο και πίρους για περισσότερη ασφάλεια.

Θέρμανση με καλοριφέρ με φυσικό αέριο και εξοπλισμένο με air condition Το σπίτι διαθέτει πυλωτή με χώρο στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο και μηχανές.

Η τιμή θα είναι περίπου στα 11€/τμ συζητησιμη

Τα κοινόχρηστα ειναι ελάχιστα μιας και (θα) είμαστε δυο διαμερίσματα.

Όπως είχα πει και στο πρώτο ποστ τότε, δεν βάζω φωτογραφίες γιατί οι φωτογραφίες ξεγελούν και η οικογένεια θα είναι ακόμα εδω για τις επόμενες 2 εδβομάδες απο την δημοσίευση αυτού του ποστ.

Επιτρέπεται, για να μην πω επιβάλλεται, οποιοδήποτε κατοικίδιο.

Υ/Γ: Επειδή με την οικογένεια που έμεινε εδώ αναπτύχθηκε εξαιρετική σχέση, θέλω να τονίσω ότι ΔΕΝ ψάχνω νοικάρη γενικά και αόριστα. Θέλω το σπίτι να γεμισει ζωή και να το χαρεί όποιος μείνει στο έπακρο. Έτσι λοιπόν, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΎΝ ενδιαφερόμενοι που:

είναι νέοι γονείς με νεά παιδάκια ή εφήβους
νέα ζευγάρια που θέλουν να καλούν φίλους τους να ψήνουν, παρτάρουν και γενικά το ”ζουν”
ιδιοκτήτες κατοικιδίων που έχουν δεχτεί απόρριψη ή απογοητευτεί απο την σχέση των γειτόνων τους λόγω των κατοικιδίων στην προηγούμενη κατοικία τους
παθιασμένοι μηχανόβιοι που θα έχουν 3-4 μηχανές και δεν έχουν χώρο να τις βαζουν και να τις μαστορεύουν
ανθρωποι που θέλουν – αγαπούν τον κήπο και τους αρέσει να πειραματίζονται με το πράσινο
Ανθρωποι που αγαπούν το BBQ και την μάζωξη και θα ψήνουν στην αυλή λες και είναι τσικνοπέμπτη


Εν πάση περιπτώσει καταλάβατε τι θέλω να πω. Είστε ελεύθεροι και ευπρόσδεκτοι να έρθετε να δείτε το σπίτι και να γνωριστούμε. Ξαναεπισημαίνω οτι η τιμή είναι συζητήσιμη. Στείλτε μου μήνυμα για ότι είναι και με χαρά να σας γνωρίσω. Μεσίτες και λοιπά προφανώς ούτε για αστείο.

Αυτά τα ολίγα, σας ευχαριστώ…»

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top