Συγκλονίζει η μητέρα της Βάιας που δολοφονήθηκε το 2018 - «Τη σκότωσε με 60 μαχαιριές και προσπαθεί να βγει από τη φυλακή»

Συγκλονίζει η μητέρα της Βάιας που δολοφονήθηκε το 2018  - «Τη σκότωσε με 60 μαχαιριές και προσπαθεί να βγει από τη φυλακή»

«Θέλω η μαμά της Ερατώς, της Κυριακής και της Γαρυφαλλιάς να μη σταματήσουν ποτέ να φωνάζουν τον πόνο που έχουμε εμείς οι μανάδες» τόνισε η μητέρα της 45χρονης Βάιας Γκανιά, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο τον Μάιο του 2018 με 60 μαχαιριές από τον σύζυγό της.

Το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο. Ωστόσο, ο δράστης έκανε αίτημα αναίρεσης και έτσι θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο.

«Αισθανόμαστε μεγάλη οργή, πίκρα και στεναχώρια. Τρέχουμε τόσα χρόνια στα δικαστήρια, πληρώνουμε και τα παιδιά δεν έχουν να φάνε. Και ο δολοφόνος προσπαθεί να βγει έξω. Δεν είμαι μόνη, είναι πολλές μανάδες που κλαίνε. Τόσε κοπέλες έχουν χαθεί», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Βάιας. «Της έλεγε "εάν με χωρίσεις και μου πάρεις τα παιδιά, θα σου βγάλω τα έντερα και θα σου τα δώσω να τα φας. Τέσσερα χρόνια θα πάω φυλακή και θα βγω, ενώ εσύ δεν θα ξαναδεις ποτέ τα παιδιά σου". Δεν έριξε μία, δεν έριξε δύο, 60 μαχαιριές, ξέρεις τι είναι να φας 60 μαχαιριές;» ανέφερε η μητέρα του θύματος.

«Ποια δικαιοσύνη; Πού ειναι; Πόσες καταγγελίες έκανε η κόρη μου; Τουλάχιστον 15 έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα. Και στην εισαγγελία πήγε και του έδωσε τρεις μέρες προθεσμία. Σε τρεις μέρες τη σκότωσε. Αν τον βάζανε μέσα στη φυλακή δεν θα την σκότωνε. Θα ζουσε τώρα η κόρη μου και τα παιδιά της θα είχαν τη μαμά τους» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE