Τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Πύλα και βρήκαν 120 κροτίδες - Χειροπέδες σε 22χρονο

Τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Πύλα και βρήκαν 120 κροτίδες - Χειροπέδες σε 22χρονο

Υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και την κατάσχεση αριθμού κροτίδων, οι οποίες ανευρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Λάρνακα.

Οι κροτίδες, 120 στο σύνολο, εντοπίστηκαν μετά από ανακοπή και έλεγχο σε αυτοκίνητο στην περιοχή Πύλας, το οποίο οδηγούσε 22χρονος.

Στο όχημα εντοπίστηκαν τρία χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν από 40 κροτίδες.

Ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.