Μεγάλη γκάφα στη Βρετανία: Κρέμασαν ανάποδα τη σημαία της Κύπρου σε επίσημη συνάντηση - Δείτε φωτογραφία

Μεγάλη γκάφα στη Βρετανία: Κρέμασαν ανάποδα τη σημαία της Κύπρου σε επίσημη συνάντηση - Δείτε φωτογραφία

Ένα αναπάντεχο γεγονός σημειώθηκε στην επίσκεψη της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική, στη Βρετανία.

Η Ειρήνη Πική είχε συνάντηση με την Υπουργό Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου Lucy Neville-Rolfe και μετά το τέλος της συνάντησης και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι δυο κυρίες βρέθηκαν μπροστά από τις σημαίες των δυο χωρών για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι οι υπεύθυνοι της εθιμοτυπίας στο Βρετανικό υπουργείο είχαν κρεμάσει ανάποδα την κυπριακή σημαία! Μάλιστα η Βρετανίδα αξιωματούχος έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter για τη συνάντηση με τη σημαία να είναι τοποθετημένη ανάποδα!

Η Ειρήνη Πική μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το περιστατικό, διευκρινίζοντας ότι «μόλις βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες αντιληφθήκαμε ότι η σημαία ήταν ανάποδα και τη διορθώσαμε.

Συμπλήρωσε ότι θα αναρτήσει και η ίδια μια φωτογραφία με τη σημαία της Κύπρου να έχει τοποθετηθεί σωστά. «Σίγουρα ήταν ένα λάθος. Υπάρχουν φωτογραφίες με τη σωστή όψη της σημαίας» ανέφερε.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE