Σωτήρης Ιωάννου: «Οι προτάσεις που προωθήθηκαν για μεταναστευτικό ήταν του ΕΛΑΜ»

Σωτήρης Ιωάννου: «Οι προτάσεις που προωθήθηκαν για μεταναστευτικό ήταν του ΕΛΑΜ»

Οι τελευταίες προτάσεις που ψηφίστηκαν ή συζητήθηκαν στη Βουλή για το μεταναστευτικό ήταν προτάσεις του ΕΛΑΜ, ανέφερε ο Βουλευτής του κόμματος Σωτήρης Ιωάννου στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής υπό το κεφάλαιο Δ΄ για το μεταναστευτικό. Ανέφερε ακόμα ότι η πρόταση νόμου του ΕΛΑΜ για αναστολή της εξέτασης αιτήσεων ασύλου υιοθετήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δικαιώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Παράλληλα ανέφερε ότι θα πρέπει να συνδυαστεί και με άλλες κινήσεις όπως το να εφαρμοστεί για όλους τους Σύρους πρόσφυγες, να μπουν σε κλειστές δομές όλοι όσοι βρίσκονται εδώ μέχρι να απελαθούν με αποκοπή όλων των επιδομάτων, ανακοπή των πλοιαρίων που προσεγγίζουν την Κύπρο και η επιστροφή τους. Ανέφερε ότι παρόλο που τους έλεγαν λαϊκιστές για αυτή την πρόταση τώρα που εφαρμόστηκε έχει οδηγήσει στην επιστροφή και έχει λειτουργήσει και επικοινωνιακά ως μέτρο αποτροπής.

Την ίδια ώρα, ο κ. Ιωάννου είπε ότι δεν πρέπει να συγκρίνονται οι πραγματικοί πρόσφυγες της Κύπρου με τους άντρες στρατεύσιμης ηλικίας που έρχονται σήμερα. Διερωτήθηκε κατά πόσο χρήζουν διεθνούς προστασίας τζιχαντιστές. Είπε ότι η Κύπρος δέχεται εισβολή και τα έχει αποθέσει όλα στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Η λύση είπε δεν είναι να τους δεχτούμε όλους και να μας πληρώνουν. Πρόσθεσε ότι δεν αξίζει να ισλαμοποιηθεί η Κύπρος για 20.000 ευρώ το άτομο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE