Το Σάββατο η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε μετά από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά

Το Σάββατο η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε μετά από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά

Το Σάββατο (20/4) στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πόλη των Γρεβενών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 31χρονου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο άτυχος αστυνομικός από το χωριό Ελεύθερο Γρεβενών έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι, όπου είχε πάει για συμπληρωματικό εισόδημα.

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να κρατείται ο εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, που κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Ο ίδιος έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή το ερχόμενο Σάββατο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE