Το Σάββατο η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε μετά από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά

Το Σάββατο η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε μετά από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά

Το Σάββατο (20/4) στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πόλη των Γρεβενών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 31χρονου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο άτυχος αστυνομικός από το χωριό Ελεύθερο Γρεβενών έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι, όπου είχε πάει για συμπληρωματικό εισόδημα.

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να κρατείται ο εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, που κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Ο ίδιος έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή το ερχόμενο Σάββατο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE