Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς καθώς και ο εργοδότης τους για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το απόγευμα μέλη της υπηρεσίας επιθεωρήσεων των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο έρευνας διαπίστωσαν ότι πέντε αλλοδαποί που ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες εργοδοτούνταν από 36χρονο χωρίς να δηλωθούν και χωρίς τις σχετικές άδειες.

Όπως διαπιστώθηκε και τα πέντε πρόσωπα είναι αιτητές πολιτικού ασύλου.

Οι πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 19 μέχρι 28 ετών, και ο 36χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι με σκοπό να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE