Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς καθώς και ο εργοδότης τους για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το απόγευμα μέλη της υπηρεσίας επιθεωρήσεων των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο έρευνας διαπίστωσαν ότι πέντε αλλοδαποί που ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες εργοδοτούνταν από 36χρονο χωρίς να δηλωθούν και χωρίς τις σχετικές άδειες.

Όπως διαπιστώθηκε και τα πέντε πρόσωπα είναι αιτητές πολιτικού ασύλου.

Οι πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 19 μέχρι 28 ετών, και ο 36χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι με σκοπό να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE