Τουρίστες πήγαν για εκδρομή και βρήκαν πέραν των 600 κροτίδων σε σακούλα - Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Τουρίστες πήγαν για εκδρομή και βρήκαν πέραν των 600 κροτίδων σε σακούλα - Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Ένα σακούλι σκουπιδιών με 643 κροτίδες εντόπισε σήμερα ζεύγος τουριστών, σε περιοχή μεταξύ των χωριών Δοράς και Ανώγυρας, της επαρχίας Λεμεσού. Οι κροτίδες, που ήταν αλλοιωμένες, παραλήφθηκαν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, ζεύγος τουριστών προσήλθε γύρω στις 14:45 στον αστυνομικό σταθμό Πάχνας, αναφέροντας ότι, ενώ είχαν σταματήσει για να ξεκουραστούν σε σημείο του δρόμου, εντόπισαν μια μαύρη σακούλα σε οχετό ομβρίων υδάτων γεφυριού, εντός της οποίας υπήρχε μεγάλος αριθμός κροτίδων.

Ακολούθως, το ζεύγος οδήγησε στο σημείο μέλος του αστυνομικού σταθμού, το οποίο παρέλαβε τη σακούλα, ενώ όπως διαπιστώθηκε, εντός της υπήρχαν 643 κροτίδες, οι οποίες ήταν αλλοιωμένες από νερό της βροχής.

Οι κροτίδες συσκευάστηκαν και σφραγίστηκαν, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η προέλευση τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.