Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Είναι αυτές οι στιγμές που δίνουν ελπίδα στον κόσμο. Είναι από τις στιγμές που λες « υπάρχει ανθρωπιά» ακόμα.

Η κ.Όλγα , διαχειρίστρια του Σωματείου εθελοντικής προσφοράς « Σταγόνα Αγάπης» δημοσίευσε μια όμορφη ανθρώπινη κίνηση.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της και επιβεβαιώνει στο ThemaOnline, ιδιοκτήτης εδώ και αρκετούς μήνες νοικιάζει την οικία του αφιλοκερδώς σε εξαμελή οικογένεια. Πρόκειται για μητέρα μονογονιό με πέντε ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με την κ.Ολγα, η οικογένεια ενοικίαζε την οικία τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο ο σύζυγος αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του, με αποτέλεσμα να μείνει μόνης της η μητέρα με τα πέντε ανήλικα παιδιά.

«Ο ιδιοκτήτης δεν άφησε στο δρόμο, ούτε τη μητέρα ούτε τα ανήλικα παιδιά, καλύπτοντας επίσης τόσο την ΑΗΚ όσο και το ΣΥΛ της οικογένειας», αναφέρει στην ανάρτηση της η διαχειρίστρια του Σωματείου.

Δείτε την ανάρτηση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE