Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο πυροσβεστική

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε στο χωριό Δωρά και ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Υπαίθρου Λεμεσού με τρία οχήματα και δυο από το Τμήμα Δασών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Κεττής, η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή και οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να την προσεγγίσουν.

Τέθηκε επίσης υπό έλεγχο μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε παρά την Κοινότητα Σαλαμιού Επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.