Ξέσπασε νέα πυρκαγιά σε αρχαιολογικό χώρο στην Πάφο - Κατέκαψε περίπου τρία εκτάρια γης η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού

Ξέσπασε νέα πυρκαγιά σε αρχαιολογικό χώρο στην Πάφο - Κατέκαψε περίπου τρία εκτάρια γης η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου στο χωριό Δωρά της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η κατάσταση της πυρκαγιάς είναι σαφώς καλύτερη.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο ενώ, όπως προστίθεται, κατέκαυσε μέχρι στιγμής περίπου τρία εκτάρια.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, νέα πυρκαγιά ξέσπασε στις 14:28 σε περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου κοντά στο Εμπορικό Κέντρο Πάφου και ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Πάφου.

Όπως σημειώνει, η φωτιά εντός του αρχαιολογικού χώρου στην Πάφο βρίσκεται υπό έλεγχο.
 
Κατέκαυσε έκταση πέντε περίπου δεκάρια.
 
Στο μέρος του περιστατικού βρίσκονται δύο λειτουργοί του Τμήματος Αρχαιοτήτων.
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.