Ήχησε... καμπανάκι στις Αρχές - Κλάπηκε καμπάνα χιλιάδων ευρώ από παρεκκλήσι

Ήχησε... καμπανάκι στις Αρχές - Κλάπηκε καμπάνα χιλιάδων ευρώ από παρεκκλήσι

Κλοπή χιλιάδων ευρώ σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, σε παρεκκλήσι στη Χλώρακα, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, άγνωστα πρόσωπα έκλεψαν μπρούτζινη καμπάνα από το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Χλώρακα, η οποία αξίζει χιλιάδες ευρώ.

Σκοπός της κλοπής, φαίνεται να είναι η πώλησή της λόγω της αξίας που έχει. Η αξία της καμπάνας εκτιμάται στις 3.500 ευρώ και βρισκόταν σε μικρό καμπαναριό στον περίβολο του ναού που είναι ακριβώς δίπλα από το κοινοτικό στάδιο της Χλώρακας.

Μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής Χλώρακας κατήγγειλε την Κυριακή στην Αστυνομία, η κλοπή φέρεται να έγινε, είτε το βράδυ της Παρασκευής, είτε το βράδυ του Σαββάτου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE