Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Γύρω στις 2 το μεσημέρι χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ανεύρεση ανθρώπινου πτώματος σε περιοχή της Σωτήρας.

Το ανθρώπινο πτώμα εντόπισε πολίτης σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Πιο συγκεκριμένα, ψαράς φαίνεται να εντόπισε το πτώμα στη θαλάσσια περιοχή. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το πτώμα  βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ δεν ήταν ολόκληρο (από τη μέση και κάτω).

Το πτώμα περισυνελέχθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αναμένεται σε χρόνο που θα οριστεί από τους ιατροδικαστές, η νενομισμένη νεκροτομή.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE