Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Γύρω στις 2 το μεσημέρι χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ανεύρεση ανθρώπινου πτώματος σε περιοχή της Σωτήρας.

Το ανθρώπινο πτώμα εντόπισε πολίτης σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Πιο συγκεκριμένα, ψαράς φαίνεται να εντόπισε το πτώμα στη θαλάσσια περιοχή. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το πτώμα  βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ δεν ήταν ολόκληρο (από τη μέση και κάτω).

Το πτώμα περισυνελέχθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αναμένεται σε χρόνο που θα οριστεί από τους ιατροδικαστές, η νενομισμένη νεκροτομή.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE