Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Γύρω στις 2 το μεσημέρι χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ανεύρεση ανθρώπινου πτώματος σε περιοχή της Σωτήρας.

Το ανθρώπινο πτώμα εντόπισε πολίτης σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Πιο συγκεκριμένα, ψαράς φαίνεται να εντόπισε το πτώμα στη θαλάσσια περιοχή. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το πτώμα  βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ δεν ήταν ολόκληρο (από τη μέση και κάτω).

Το πτώμα περισυνελέχθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αναμένεται σε χρόνο που θα οριστεί από τους ιατροδικαστές, η νενομισμένη νεκροτομή.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE