Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.15 σήμερα το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι πρόσωπο το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα, στον δρόμο Παλαιχωρίου- Ανθούπολης, δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 34χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας, συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE