Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης και τον αστυνομικό συντάκτη, Θησέα Ιωάννου, το λευκό σκούτερ - όχι τελικά μεγάλου κυβισμού - προσεγγίζει από δεξιά την μοτοσυκλέτα του 34χρονου.

Ακόμη, αναφέρθηκε ότι οι Αρχές, έχουν πλήρη εικόνα τόσο του σκούτερ όσο και των κρανών που φορούσαν οι δύο, τα οποία φαίνεται να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, φαίνεται και έξω από τον αστυνομικό σταθμό που βρισκόταν νωρίτερά το θύμα, να εντοπίζονται ύποπτες κίνησες, τις οποίες προσπαθούν να εντοπίσουν μέσω των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, καθώς οι ανακριτές θεωρούν πως οι δύο που ήταν στην μοτοσυκλέτα είχαν και τρίτο συνεργό, που τους ενημέρωσε για την αναχώρηση του 34χρονου από τον σταθμό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, φαίνεται οι Αρχές να ανέμεναν εγκληματική ενέργεια και ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχε πλήρη ενημέρωση και το αρχηγείο αστυνομίας από συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τέλος να σημειωθεί ότι ανακρίθηκαν αρκετά πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια σύλληψη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο πιο κάτω βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE