Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Τη σύλληψη του ρώσου υφυπουργού Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ ανακοίνωσε σήμερα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διευκρινίζοντας ότι κατηγορείται για δωροληψία.

Ο 49χρονος Ιβανόφ, ο οποίος είναι υφυπουργός Άμυνας από το 2016, συνελήφθη κατηγορούμενος για αδίκημα που εμπίπτει στο Άρθρο 290 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (δωροληψία).

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έχουν ενημερωθεί για τη σύλληψη του Τιμούρ Ιβανόφ, είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE