Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Έναν διαφορετικό τρόπο, επέλεξε η ΔΗΠΑ - Συνεργασία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στο συνεδριακό κέντρο «φιλοξενία»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι προτείνοντες τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές θα είναι η Τασούλα Γεωργιάδου Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Ατόμων με αυτισμό και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν. Τους υποψήφιους θα υποστηρίξουν οι Πέτρος Ξενοφώντος- Πρώην Υπουργός Γεωργίας και Μενέλαος Κυπριανού- Ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΠΑ.

Συνήθως, ο κάθε υποψήφιος προτείνεται και υποστηρίζεται από άτομα που επιλέγει ο ίδιος.

Η ηγεσία της ΔΗΠΑ επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο υποβολής υποψηφιοτήτων, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι οι έξι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ρίχνονται στη μάχη των εκλογών με μία γροθιά, με στόχο τη διεκδίκηση μιας έδρας, στο ευρωκοινοβούλιο.

ΕΓ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE