Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Έναν διαφορετικό τρόπο, επέλεξε η ΔΗΠΑ - Συνεργασία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στο συνεδριακό κέντρο «φιλοξενία»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι προτείνοντες τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές θα είναι η Τασούλα Γεωργιάδου Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Ατόμων με αυτισμό και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν. Τους υποψήφιους θα υποστηρίξουν οι Πέτρος Ξενοφώντος- Πρώην Υπουργός Γεωργίας και Μενέλαος Κυπριανού- Ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΠΑ.

Συνήθως, ο κάθε υποψήφιος προτείνεται και υποστηρίζεται από άτομα που επιλέγει ο ίδιος.

Η ηγεσία της ΔΗΠΑ επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο υποβολής υποψηφιοτήτων, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι οι έξι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ρίχνονται στη μάχη των εκλογών με μία γροθιά, με στόχο τη διεκδίκηση μιας έδρας, στο ευρωκοινοβούλιο.

ΕΓ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE