Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» πραγματοποιήσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένα αεροσκάφος Boeing 737 της Transavia France.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τον αερολιμένα Αθηνών στις 15:00 με προορισμό το Παρίσι, υποχρεώθηκε να προσγειωθεί ξανά σε αυτόν, όταν σήμανε συναγερμός για πουλιά που είχαν μπει στους κινητήρες του.

Η προσγείωση έγινε με ασφάλεια στις 15:41 και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν περιμένοντας ενημέρωση για την πτήση τους, ενώ κινητοποιήθηκε προληπτικά για λόγους πυρασφάλειας η Πυροσβεστική

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE