Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» πραγματοποιήσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένα αεροσκάφος Boeing 737 της Transavia France.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τον αερολιμένα Αθηνών στις 15:00 με προορισμό το Παρίσι, υποχρεώθηκε να προσγειωθεί ξανά σε αυτόν, όταν σήμανε συναγερμός για πουλιά που είχαν μπει στους κινητήρες του.

Η προσγείωση έγινε με ασφάλεια στις 15:41 και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν περιμένοντας ενημέρωση για την πτήση τους, ενώ κινητοποιήθηκε προληπτικά για λόγους πυρασφάλειας η Πυροσβεστική

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE