ΔΙΕΘΝΗ

Β. Ισραήλ: Στα καταφύγια οδήγησαν 200.000 ανθρώπους 3 drones της Χεζμπολάχ

Β. Ισραήλ: Στα καταφύγια οδήγησαν 200.000 ανθρώπους 3 drones της Χεζμπολάχ

Η Χεζμπολάχ κατάφερε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό 3 drones της να στοχεύσουν ένα σημείο 15 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα του Λιβάνου, όπου περισσότεροι από 200.000 έποικοι μπήκαν σε καταφύγια χθες,Τρίτη στο βόρειο Ισραήλ.

Σε ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι οι προειδοποιητικές σειρήνες ήχησαν σε αρκετές περιοχές στο βόρειο Ισραήλ μετά την εκτόξευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το νότιο Λίβανο.

Από την πλευρά της, η Χεζμπολάχ εξέδωσε μια δήλωση στην οποία ανέφερε:

«Σε απάντηση στην ισραηλινή επίθεση κατά της πόλης Adloun και τη δολοφονία ενός από τους αδελφούς Μουτζαχεντίν, η Ισλαμική Αντίσταση ξεκίνησε, στις 01:40 το μεσημέρι της Τρίτης 23-04 αεροπορική επίθεση με Drones , στοχεύοντας το αρχηγείο διοίκησης Golani και το αρχηγείο της μονάδας Egoz 621 στους στρατώνες Sharaga, βόρεια της κατεχόμενης πόλης Aka, και χτύπησαν τους στόχους τους».

Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα έδειξαν τους εποίκους να φεύγουν από τις παραλίες Άκa και Ναχαρίγια, αμέσως μετά το χτύπημα των σειρήνων.

Από την πλευρά του, το Ισραηλινό Στρατιωτικό Ραδιόφωνο επιβεβαίωσε ότι 200.000 έποικοι εισήλθαν σε καταφύγια στο βορρά, μετά την εκτόξευση τριών drones από τον Λίβανο προς τον οικισμό «Nahariya».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top