Νίκος Αναστασιάδης: Κατέθεσε Αγωγή εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη

Νίκος Αναστασιάδης: Κατέθεσε Αγωγή εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη

Δικαστικά εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη, κινήθηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νίκου Αναστασιάδη, η Αγωγή καταχωρήθηκε στις 23 Απριλίου, στο 2024 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, από τους δικηγόρους Γεώργιο Τριανταφυλλίδη και Θεόδωρο Οικονόμου.

Πρόκειται για ψευδής και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς που περιέχονται και προβάλλονται στα βιβλία «Κράτος Μαφία» και «Η Συμμορία» αλλά και στο άρθρο με ημερομηνία 5/9/2013 διά του οποίου επαναλαμβάνει του ίδιους κακοήθεις και ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς.

Ο τέως Πρόεδρος διά της Αγωγής του αξιοί:

(α) Παραδειγματικές αποζημιώσεις για δυσφήμιση που υπερβαίνουν τα €2,000,000
(β) Διάταγμα του Δικαστηρίου με το οποίο να απαγορεύει στον κ. Δρουσιώτη να επαναλαμβάνει και/ή κυκλοφορεί και/ή με οποιοδήποτε τρόπο δημοσιεύει ή αναδημοσιεύει τα πιο πάνω βιβλία και/ή δημοσιεύματα.
(γ) Οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ήθελε κρίνει ως δικαία το Δικαστήριο, και
(ε) Έξοδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*