Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές  – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησαν οι Αρχές, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε χθες Τετάρτη, 24 Απριλίου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 48χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με αδικήματα πρόκλησης πυρκαγιάς στην ύπαιθρο και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Νωρίτερα σήμερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του εν λόγω προσώπου ο οποίος, φαίνεται να προχώρησε σε ρίψη πυροτεχνημάτων τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι, από ρίψη πυροτεχνήματος φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου και υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 49χρονης: Εντοπίστηκαν σπασμένα αντικείμενα στη σκηνή - Κλήθηκε για κατάθεση φιλικό της πρόσωπο

Θάνατος 49χρονης: Εντοπίστηκαν σπασμένα αντικείμενα στη σκηνή - Κλήθηκε για κατάθεση φιλικό της πρόσωπο

Πέπλο μυστηρίου απλώνεται πίσω από τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας στο Παραλίμνι, ηλικίας 49 ετών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE