Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Πυρκαγιά στην Πάφο: Χειροπέδες σε 48χρονο πέρασαν οι Αρχές  – Τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησαν οι Αρχές, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε χθες Τετάρτη, 24 Απριλίου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 48χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με αδικήματα πρόκλησης πυρκαγιάς στην ύπαιθρο και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Νωρίτερα σήμερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του εν λόγω προσώπου ο οποίος, φαίνεται να προχώρησε σε ρίψη πυροτεχνημάτων τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι, από ρίψη πυροτεχνήματος φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου και υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.