Η Apple «βούτηξε» αρκετούς ειδικούς στην τεχνητή νοημοσύνη από την Google

Η Apple «βούτηξε» αρκετούς ειδικούς στην τεχνητή νοημοσύνη από την Google

Η μάχη Apple-Google για τα της τεχνητής νοημοσύνης παίρνει φωτιά.

Η τεχνητή νοημοσύνη παίζει σημαντικό ρόλο στο σήμερα και το αύριο της τεχνολογίας και οι εταιρείες δίνουν μάχη για να ενισχύσουν τις ομάδες τους που ασχολούνται με αυτό.

Η Apple προχώρησε σε μια επιθετική κίνηση, ενισχύοντας σημαντικά τις ομάδες της που ασχολούνται με το ΑΙ, «βουτώντας» μάλιστα μεγάλο αριθμό ειδικών από την Google.

Συγκεκριμένα, 36 υπάλληλοι άλλαξαν επαγγελματική στέγη με στόχο να ενισχύσουν τόσο το hardware, όσο και το software που θα εμπλέκεται στα μελλοντικά σχέδια της Apple.

Η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει την ίδρυση ενός κέντρου ερευνών για το αντικείμενο στη Ζυρίχη, χωρίς να γνωρίζει ουδείς προς το παρόν που ακριβώς θα εστιάσει.

Είναι πάντως σίγουρο ότι θα χρειαστεί να γίνει δουλειά παράλληλα με την τεχνητή νοημοσύνη και στο hardware που θα πρέπει να προσαρμοστεί στις επεξεργαστικές ανάγκες ενός τέτοιου μέλλοντος.

Ίσως στο επερχόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple μάθουμε περισσότερα.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE