Eurovision 2024: Το εκρηκτικό σόου της Ελένης Φουρέιρα – Ξεσήκωσε το Malmö Arena

Eurovision 2024: Το εκρηκτικό σόου της Ελένης Φουρέιρα – Ξεσήκωσε το Malmö Arena

Eurovision 2024: Την αποθέωση γνώρισε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία «άνοιξε» με ένα εντυπωσιακό act τον Α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision.

Η κορυφαία pop star επέστρεψε για τρίτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού και παρουσίασε το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018 κι έχει γράψει ιστορία στον μουσικό διαγωνισμό, χορεύοντας ακόμα και τσιφτετέλι, σε μια «καυτή» χορογραφία που έκανε ο Bill Roxenos.

Για τη σκηνική της εμφάνιση επέλεξε χρυσή δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

Στο opening act συμμετείχαν επίσης η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011, καθώς και 24 χορευτές.

Μετά την επιστροφή της από την Σουηδία, η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το νέο της hit, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records και θα μπει στην τελική ευθεία για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της, που ξεκινά στις 26 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο stage της φετινής Eurovision:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.