Ελλάδα: 62χρονη από την Αχαΐα κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο

Ελλάδα: 62χρονη από την Αχαΐα κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο

Τον βιασμό της από 23χρονο αλλοδαπό, στην περιοχή των Νιφορεΐκων, στη δυτική Αχαΐα, κατήγγειλε 62χρονη.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε κι ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες, το απόγευμα της Κυριακής. Ο 23χρονος συνελήφθη ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από το Τμήμα Ασφαλείας δυτικής Αχαΐας, παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, ο 23χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE