Τραγωδία στην Ινδία: Βίντεο από τη στιγμή που τεράστια πινακίδα καταρρέει και καταπλακώνει δεκάδες ανθρώπους Κατέρρευσε στη διάρκεια

Τραγωδία στην Ινδία: Βίντεο από τη στιγμή που τεράστια πινακίδα καταρρέει και καταπλακώνει δεκάδες ανθρώπους Κατέρρευσε στη διάρκεια

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν όταν τεράστια διαφημιστική πινακίδα κατέρρευσε στη διάρκεια καταιγίδας στη Μουμπάι (σ.σ. γνωστή παλαιότερα ως Βομβάη) της δυτικής Ινδίας.

Θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν την κατάρρευση μιας μεταλλικής πινακίδας, μήκους περίπου 30 μέτρων, πάνω σε πρατήριο καυσίμων στο προάστιο Γκατκόπαρ, στο ανατολικό τμήμα της ινδικής μεγαλούπολης.

Δείτε βίντεο:

 

 

Σε βίντεο που μετέδωσαν ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται η μεταλλική πινακίδα να κλονίζεται από τον ισχυρό άνεμο, προτού καταρρεύσει και καταπλακώσει κτίρια, οχήματα και περαστικούς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι 20-30 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλούνται οι Times of India.

Λόγω της κακοκαιρίας ανεστάλη επίσης για περίπου μία ώρα η λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE