Viral φωτογραφία με ηλικιωμένη ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο σε στάση λεωφορείου - Ερωτηματικό για την αυθεντικότητά της

Viral φωτογραφία με ηλικιωμένη ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο σε στάση λεωφορείου - Ερωτηματικό για την αυθεντικότητά της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες φωτογραφία που δείχνει μία ηλικιωμένη γυναίκα να κάθεται κάτω από ένα μικρό δέντρο και μία δεύτερη να ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο περιμένοντας το λεωφορείο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάριο Ιγνατίου, δεν είναι η πρώτη φορά που έφτασε μια τέτοια εικόνα στα χέρια του. Η προηγούμενη ήταν το 2022 και μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο αφορά την ίδια γυναίκα και την ίδια στάση.

Όπως δήλωσε η φωτογραφία είναι πραγματική, ενώ βρέθηκε στο σημείο της στάσης λεωφορείου, όπου στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει όντως κουβούκλιο.

Όπως δήλωσε η φωτογραφία φέρνει στην επιφάνεια ένα μεγαλύτερο πρόβλημα με το οποίο ασχολείται το Γραφείο Ευημερίας και το Κοινοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μάνα και κόρη οι οποίες ζουν σε σπίτι μαζί με ζώα και συγκεκριμένα κατσίκες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE