Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Ξεκάθαρα βλέπουμε μία τραγική εικόνα που σοκάρει τους πάντες είπε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ο Υπουργός ανέφερε ότι τρέχει προσφορά ύψους 65 εκατ. ευρώ για στάσεις και στέγαστρα που θα δούμε από φέτος τον Ιούλιο. Μπορούν φυσικά και οι δήμοι και κοινότητες να προχωρήσουν σε τοποθέτηση και να πάρουν λεφτά από το Κράτος.

Πάντα στις αναπλάσεις δρόμων δεν προνοείται η τοποθέτηση στάσεων από τον εργολάβο. Γίνεται στη συνέχεια από τον αρμόδιο δήμου καθώς είναι θέμα εξοπλισμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Με τις τροποποιήσεις του 2025 η θεσμοθετημένη σύνταξη μέσω της ειδικής παροχής έγινε ρεαλιστικά εφικτή για περισσότερους συμπολίτες μας και συνεχίζεται η ενημέρωση για άτομα με θαλασσαιμία για κάθε δικαίωμα που τους ανήκει με το ίδιο πνεύμα να διαπνέει και τη μεγάλη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, είπε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας.

BEST OF TOTHEMAONLINE