Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Ενώπιον Δικαστηρίου θα οδηγηθούν ξανά σήμερα Πέμπτη, 16 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι τα δέκα πρόσωπα που συνελήφθησαν από τις Αρχές αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε χώρα στις 23 Απριλίου στην Ανθούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, χθες Τετάρτη οι δέκα συλληφθέντες βρέθηκαν ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, με το Δικαστήριο να επιφυλάσσει την απόφασή του για την προσωποκράτησή τους.

Σημειώνεται ότι, οι εννέα εκ των δέκα προσώπων τελούσαν ήδη υπό οχταήμερη κράτηση, η οποία έληγε χθες ενώ το δέκατο πρόσωπο, όπως ανέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το ThemaOnline, συνελήφθη χθες ενώ πρόκειται για κατάδικο των Κεντρικών Φυλακών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.