ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Puma Animal Remix worn by Ελένη Φουρέιρα

Puma Animal Remix worn by Ελένη Φουρέιρα

Η νέα συλλογή της PUMA, είναι πιο wild από ποτέ!

Μην χάνεις ευκαιρία να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αν θα μπορούσε το ένστικτό σου να κλείσει σε μια φράση το τι σημαίνει κάθε στιγμή άσκησης, μάλλον θα ήταν αυτή. Αν η προσπάθεια, η συνέπεια και η υπέρβαση είναι δεύτερή σου φύση, τότε είσαι τύπος Animal Remix.

Η νέα συλλογή της Puma έρχεται για ν’ αναδείξει την άγρια πλευρά σου. Tops, boyfriend tees, κολάν και παπούτσια training, όπου οι αρχέγονες αναφορές «δένουν» με το αύριο, όπως την τεχνολογία dryCELL που απομακρύνει τον ιδρώτα ή τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών.

Καλύπτοντας κάθε κομμάτι της εμφάνισής σου, κάνουν το τολμηρό, duotone animal print μέρος της ταυτότητάς σου -στο έντονο training session ή το casual athleisure σύνολό σου. Οι γραμμές, δυνατές και έντονες, δεν λείπουν από κανένα κομμάτι της, πλάθοντας φόρμες που σε ταξιδεύουν σε αχαρτογράφητες γωνιές των τροπικών. Αυτό που εκεί θα ήταν το απόλυτο καμουφλάζ, επάνω σου γίνεται μέρος του outfit που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Η επιλογή για το ιδανικό πρόσωπο που ταιριάζει με μια τέτοια συλλογή μοιάζει αυτονόητη. Η Ελένη Φουρέιρα εκφράζει απόλυτα το πνεύμα του Animal Remix σχεδόν κάθε στιγμή της ημέρας της. Δυναμική, μαχητική και αεικίνητη, βάζει αβίαστα ένταση και πάθος σε ό,τι κάνει -από την καθημερινή της άσκηση μέχρι την προετοιμασία της για ένα live. Αυτό που είναι μέρος της φύσης της, είναι και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Puma Animal Remix. Η άγρια πλευρά της εμφάνισής σου, ξεδιπλώνεται εκφραστικά μέσα από μια primal with a twist συλλογή που θα μιλήσει στο στιλιστικό σου ένστικτο. Άφησέ την ελεύθερη και ακολούθησέ την σε μια συναρπαστική διαδρομή άγριας ομορφιάς!

Τα PALERMO, διατίθενται στο PUMA store:
- Nicosia Mall, 2 Madrid Street Nicosia, 2306.

Επίσημος αντιπρόσωπος της PUMA σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο Όμιλος Fais.

PUMA
Η PUMA είναι ένα από τα κορυφαία sports brands στον κόσμο, που σχεδιάζει, αναπτύσσει, προωθεί και διαθέτει παπούτσια, ρουχισμό και αξεσουάρ. Εδώ και 75 χρόνια, η PUMA δίνει αδιάκοπα ώθηση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα για τους ταχύτερους αθλητές του κόσμου. Η PUMA διαθέτει προϊόντα απόδοσης και lifestyle εμπνευσμένα από τον αθλητισμό σε κατηγορίες όπως το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο, το μπάσκετ, το γκολφ και τα μηχανοκίνητα σπορ. Συνεργάζεται με διάσημους σχεδιαστές και brands για να εισάγει τις αθλητικές επιρροές στο street culture και τη μόδα. Στον Όμιλο PUMA ανήκουν τα σήματα PUMA, Cobra Golf και stichd. Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περίπου 20.000 άτομα παγκοσμίως και έχει την έδρα της στο Herzogenaurach της Γερμανίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top