ΠΑΡΑ-THEMA

Ανδρόνικος Ζερβίδης: «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους» - Τι απαντά για τα 100 δισεκατομμύρια και το σκυλάκι

Ανδρόνικος Ζερβίδης: «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους» - Τι απαντά για τα 100 δισεκατομμύρια και το σκυλάκι

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρόνικος Ζερβίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» μιλώντας για το μανιφέστο του, το σκυλάκι στο ψηφοδέλτιο και τα 100 δισεκατομμύρια τα οποία θα σώσουν την Κύπρο.

Ο κ.Ζερβίδης εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να βάλει ένα σκυλάκι, ως λογότυπο της υποψηφιότητάς του στο ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Μέσα από την εκπομπή αναφέρθηκε στην δήλωση του «Έχω λύση €100 δισ. για επίλυση του Κυπριακού» την μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων. Σε ερώτηση που θα βρεθούν αυτά τα λεφτά; Απάντησε «πουθενά»!

Εξήγησε ότι ως Ευρωβουλευτής δεν θα μπορεί να παρέμβει στο έργο του ΠτΔ ...αλλά όπως χαρακτήρισε «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους».

Αποκάλυψε ότι παρότι ασχολείται με το ΑΙ , εντούτοις υπήρξε στιγμή που φοβήθηκε αναφέροντας ότι έφτασε και μέχρι το Προεδρικό για να αναφέρει κάτι εμπιστευτικό και απόρρητο «Πήγα στο Προεδρικό και το είπα στο γραφείο του Προέδρου».

 Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visasΨάχνουν για τα λάθη ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Συνεδριάζει το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ - Στο πολιτικό γραφείο η ΔΗΠΑ

Ψάχνουν για τα λάθη ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Συνεδριάζει το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ - Στο πολιτικό γραφείο η ΔΗΠΑ

Το πολύ κακό αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου αποτιμούν τα κόμματα του κέντρου, τα οποία προσπαθούν να αντιληφθούν τι πήγε λάθος, παρά το γεγονός ότι οι πολίτες φαίνεται να έχουν στείλει σαφή μηνύματα με τη ψήφο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top