ΠΑΡΑ-THEMA

Ανδρόνικος Ζερβίδης: «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους» - Τι απαντά για τα 100 δισεκατομμύρια και το σκυλάκι

Ανδρόνικος Ζερβίδης: «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους» - Τι απαντά για τα 100 δισεκατομμύρια και το σκυλάκι

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρόνικος Ζερβίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» μιλώντας για το μανιφέστο του, το σκυλάκι στο ψηφοδέλτιο και τα 100 δισεκατομμύρια τα οποία θα σώσουν την Κύπρο.

Ο κ.Ζερβίδης εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να βάλει ένα σκυλάκι, ως λογότυπο της υποψηφιότητάς του στο ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Μέσα από την εκπομπή αναφέρθηκε στην δήλωση του «Έχω λύση €100 δισ. για επίλυση του Κυπριακού» την μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων. Σε ερώτηση που θα βρεθούν αυτά τα λεφτά; Απάντησε «πουθενά»!

Εξήγησε ότι ως Ευρωβουλευτής δεν θα μπορεί να παρέμβει στο έργο του ΠτΔ ...αλλά όπως χαρακτήρισε «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους».

Αποκάλυψε ότι παρότι ασχολείται με το ΑΙ , εντούτοις υπήρξε στιγμή που φοβήθηκε αναφέροντας ότι έφτασε και μέχρι το Προεδρικό για να αναφέρει κάτι εμπιστευτικό και απόρρητο «Πήγα στο Προεδρικό και το είπα στο γραφείο του Προέδρου».

 Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top