Η Κίρα Νάιτλι στην κινηματογραφική μεταφορά του «The Woman in Cabin 10»

Η Κίρα Νάιτλι στην κινηματογραφική μεταφορά του «The Woman in Cabin 10»

Η Κίρα Νάιτλι θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Ρουθ Γουέαρ με τίτλο «The Woman in Cabin 10» του Netflix.

Η ταινία «The Woman in Cabin 10», σύμφωνα με το Variety, ακολουθεί μία ταξιδιωτική δημοσιογράφο στην οποία έχει ανατεθεί να καλύψει την κυκλοφορία ενός πολυτελούς γιοτ. Όταν βλέπει έναν επιβάτη να ρίχνεται στη θάλασσα μέσα στη νύχτα, κανείς δεν πιστεύει την ιστορία της, καθώς όλα στο πλοίο είναι καταγεγραμμένα. Ψάχνει επίμονα για απαντήσεις, θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο, καθώς το γιοτ περνάει μέσα από τη Βόρεια Θάλασσα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE