Την ευθύνη για τον θάνατο Αιγύπτιων αστυνομικών ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος

Την ευθύνη για τον θάνατο Αιγύπτιων αστυνομικών ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος

Δύο Αιγύπτιοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στην χερσόνησο του Σινά, ανέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, ενώ την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Το παρακλάδι της οργάνωσης στην Αίγυπτο ανέφερε στο twitter ότι τζιχαντιστές προσκείμενοι σε αυτό πυροδότησαν τη βόμβα, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να στήσουν ένα σημείο ελέγχου.

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν σκοτώσει εκατοντάδες στρατιώτες και αστυνομικούς από τότε που ο στρατός ανέτρεψε τον Ισλαμιστή Πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι το 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.