ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία επιχειρηματία: «Κάθε Παρασκευή ομάδα νεαρών κρούζει το κέντρο του Παραλιμνίου!»

Καταγγελία επιχειρηματία:  «Κάθε Παρασκευή ομάδα νεαρών κρούζει το κέντρο του Παραλιμνίου!»

Αγανακτισμένος αλλά και φοβισμένος επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει επιχείρηση καφέ – εστιατορίου στο κέντρο του Παραλιμνίου επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας ToThemaOnline, για να καταγγείλει τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας ο οποίος για ευνόητους λόγους κράτησε την ανωνυμία του προέβηκε σε σοβαρές καταγγελίες για τα όσα τεκταίνονται στην καρδιά του Παραλιμνίου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως μας ανέφερε ομάδα νεαρών γύρω στα 20-30 άτομα κυρίως κάτω των 18 ετών, κάθε Παρασκευή προβαίνει σε διάφορους δημόσιους τραμπουκισμούς και παράνομες συμπεριφορές. «Από τις 20:00 το βράδυ μέχρι αργά τα ξημερώματα νεαροί με μοτοσικλέτες διάφορων κυβισμών περνούν μέσα από την πλατεία Αγίου Γεωργίου, οχλαγωγώντας, σπάζοντας διάφορα αντικείμενα και καίγοντας καλάθους και λάστιχα» ανέφερε χαρακτηριστικά.   

Ως γνωστό, στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρίσκεται και η εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, υπάρχουν κατοικίες καθώς επίσης και επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες φαγητού και ποτού.

Σύμφωνα  πάντα με την καταγγελία, οι κάτοικοι όπως και οι καταστηματάρχες της περιοχής είναι απηυδισμένοι από την κατάσταση, αφού ούτε η Αστυνομία ούτε ο Δήμος φαίνεται να βρίσκουν τρόπο για να επιβάλουν την τάξη.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, όπως μας ανέφερε ο καταγγέλλων, είναι «άνθρωποι που έχουν τις επιχειρήσεις τους στην περιοχή να κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους σε τέτοιες δύσκολες περιόδους επειδή κάποιοι τραμπούκοι το αποφάσισαν».

Αγγλίδα τουρίστρια η οποία χθες ( Παρασκευή 25/9) απολάμβανε το φαγητό της στο εν λόγω εστιατόριο φέρεται να είπε στον επιχειρηματία πως «το φαγητό και η εξυπηρέτηση σας ήταν εξαιρετική αλλά την επόμενη φορά που θα έρθω θα φέρω μαζί μου και ένα όπλο».

Ενώ συνέχισε λέγοντας  πως ο ίδιος έκανε άπειρες φορές καταγγελίες τόσο στον Αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου όσο και στο Δημαρχείο.  Αυτό που εισέπραξε ήταν το αλαλούμ των αρχών και επίρριψη ευθυνών εκατέρωθεν.  

Η θέση της Αστυνομίας

Μετά από την καταγγελία η ιστοσελίδα το ThemaOnline, επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμόχωστου.  Αξιωματικός της Διεύθυνσης επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, σημειώνοντας ότι κάθε Παρασκευή βράδυ γίνεται συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας Παραλιμνίου και της τροχαίας στο πλαίσιο της πάταξης της νεανικής παραβατικότητας.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως όντως το πρόβλημα είναι μεγάλο όμως καταβάλλετε από την Υπηρεσία ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για επιβολή της τάξης, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης αστυνομικού προσωπικού στην περιοχή. 

Τάσος Χριστοδούλου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top