Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου. Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, οι γιατροί ωστόσο είναι αισιόδοξοι ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, βρίσκεται η επί χρόνια σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, η Άννα Σταθάκη δήλωσε:

«Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις κι έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE