Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου. Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, οι γιατροί ωστόσο είναι αισιόδοξοι ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, βρίσκεται η επί χρόνια σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, η Άννα Σταθάκη δήλωσε:

«Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις κι έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE