Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου. Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, οι γιατροί ωστόσο είναι αισιόδοξοι ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, βρίσκεται η επί χρόνια σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, η Άννα Σταθάκη δήλωσε:

«Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις κι έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE