Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου. Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, οι γιατροί ωστόσο είναι αισιόδοξοι ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, βρίσκεται η επί χρόνια σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, η Άννα Σταθάκη δήλωσε:

«Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις κι έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE